OpRecht & 
Dichtbij

CÉCILE JANSSENS

Voor al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht bent u bij Cécile Janssens aan het juiste adres. Zij heeft ruime ervaring opgedaan in uiteenlopende organisaties, als jurist bij een landelijke werknemersorganisatie en als bedrijfsjurist in het bedrijfsleven. Cécile is goed bekend met alle aspecten van het arbeidsrecht. Organisatieverhoudingen weet zij snel te doorgronden. Omdat zij weet wat er speelt, kan zij u een advies geven waar u écht iets aan heeft. En áls procederen nodig is, staat zij haar ‘mannetje’.

Cécile heeft verder als aandachtsgebieden aansprakelijkheids- en contractenrecht, sociaal verzekeringsrecht, ambtenarenrecht en huurrecht.

Specifieke ‘tak van sport’ waarmee Cécile zich bezig houdt, is het hippisch recht. Met als achtergrond haar passie voor paarden en de paardensport en haar eigen ervaring als recreatief ruiter weet zij waar zij over praat.

Cécile is maatschappelijk zeer betrokken. Als bestuurslid van de Oranjevereniging Lepelstraat heeft zij zich jarenlang vol overgave ingezet voor de dorpsgemeenschap van Lepelstraat. Haar lidmaatschap van de Raad van Toezicht van de Lowys Porquin stichting (een onderwijsinstelling met als werkgebied de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht) weerspiegelt haar belangstelling voor het onderwijs.