OpRecht

OVER ONS

ZOOM Advocatuur is een samenwerking van zelfstandig werkende advocaten. Wij houden kantoor in de historische stad Bergen op Zoom en in Lepelstraat, in het buitengebied op de rand van de Brabantse Wal.

Wij bieden hoogwaardige juridische dienstverlening tegen scherpe tarieven. Indien u aan de geldende voorwaarden voldoet, procederen en adviseren wij ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Permanente opleiding staat er borg voor dat wij thuis zijn in de laatste rechtsontwikkelingen.

Als professional kent u uw branche. Wij zijn goed ingevoerd in de materie, enthousiast en leren snel. Ook als particulier kunt u met juridische problemen te maken krijgen in deze complexe samenleving. Voor ons is het zoeken naar juridische oplossingen dagelijkse kost. Wij helpen u om de juiste keuzes te maken.

Wij doen waar wij goed in zijn. ZOOM Advocatuur richt zich op de sectoren onderneming en arbeid, persoon en familie, omgeving en vastgoed en paard en recht.

Wij zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht, het omgevingsrecht /vastgoedrecht, het personen- en familierecht en het sociaal verzekerings-/zekerheidsrecht. Aangevuld met enkele aan deze specialismen gerelateerde aandachtsgebieden.

ZOOM Advocatuur huisvest dé hippisch recht specialisten van de Brabantse Wal. Als een van de weinige advocatenkantoren houden wij ons bezig met het hippisch recht. Of het daarbij nu gaat om aansprakelijkheid, overeenkomsten, reglementen of vergunningen.

Wij zoeken naar verbindingen. ZOOM Advocatuur maakt deel uit van het kwaliteitsnetwerk ADVOCABO. Een internationaal netwerk van advocaten met bewezen kwaliteit. Van het netwerk van ZOOM Advocatuur maken ook andere disciplines deel uit.

Wij vertrouwen op gezond verstand. Procederen schuwen wij niet, maar is kostbaar, kan lang duren en brengt niet altijd wat er van wordt verwacht. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen. Alternatieve geschiloplossing kan een oplossing zijn. Wij kunnen dit met u bespreken en u in contact brengen met onafhankelijke mediators.